Bemiddeling: goedkoop en goed
Steeds meer mensen die in een scheiding verwikkeld zijn willen zelf en in overleg hun scheiding regelen. Juridisch advies is daarbij onontbeerlijk. Met een niet-professionele scheidingsadviseur zijn hoge vervolgkosten te verwachten.

Scheidingsbemiddeling is een beproefde methode om crises in de periode van echtscheiding op te lossen. Het resultaat van scheidingsbemiddeling is bevredigender dan de beslissing van de rechter, of het onderhandelingsresultaat van twee advocaten die voor één van beide echtgenoten het conflict trachten op te lossen.
Dreigen met juridische acties leidt slechts tot een impasse terwijl overleg juist nodig is om misverstanden en meningsverschillen uit de weg te ruimen.
De advocaat/bemiddelaar helpt de echtgenoten om hun emoties te vertalen in juridische rechten en plichten. Van bemiddeling kunt u ook gebruik maken wanneer een omgangsregeling niet goed loopt of er een alimentatie moet worden gewijzigd.

Ook als gekozen wordt voor bemiddeling is de keuze voor een specialistisch jurist aan te bevelen: efficiciënt en niet duurder! Er wordt een all-in bedrag gerekend, waarbij het opstellen van een convenant, ouderschapsplan en alimentatieberekening is inbegrepen.

Voordelen bemiddeling door advocatenkantoor Ester:

Mr. Reina Ester is advocaat/scheidingsbemiddelaar en heeft zich na de universitaire studie Nederlands recht gespecialiseerd in personen- en familierecht. Daarnaast heeft zij een opleiding als familierecht mediator gevolgd. Zij is een aantal jaren als rechter-plaatsvervanger werkzaam geweest. Haar specifieke kennis betreft de meest optimale alimentatieregeling.

Voor meer informatie: www.vfas.nl